fbpx

Άρθρο

Βαθύς Καθαρισμός: Η Απαραίτητη Περιποίηση για ένα Υγιές Δέρμα

Ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου αποτελεί την πιο απαραίτητη θεραπεία που πρέπει να πραγματοποιείτε στο πρόσωπό σας ανεξαρτήτου τύπου δέρματος ή κατάστασης. Τα οφέλη του Βαθέως Καθαρισμού απαντώνται σε ένα φρέσκο, όμορφο και καθαρό δέρμα που ακτινοβολεί υγεία και ισορροπία. Έτσι αποκτάτε και το κατάλληλο ‘’έδαφος’’ για να μπορέσει το δέρμα σας να δεχτεί και άλλες αισθητικές θεραπείες όπως πχ η Μεσοθεραπεία ή τα θρεπτικά συστατικά της κρέμας σας!

Το Πρόβλημα

Το δέρμα μας εκκρίνει φυσικά κάποιες ποσότητες σμήγματος με αποτέλεσμα κάποιες φορές να υπάρχει υπερέκκριση όπου ευνοεί την δημιουργία μικροβίων και εν δυνάμει ακμής. Μια άλλη δυσμενής κατάσταση είναι η φραγή των πόρων του δέρματος με ασφυκτιακή τάξη. Παράγοντες όπως το κλίμα, οι ατμοσφαιρική ρύπανση, τα νεκρά κύτταρα, οι κακές διατροφικές συνήθεις συμπεριλαμβανομένου την έλλειψη νερού και ο κακός τρόπος ζωής, μας χαρίζουν ένα δέρμα θαμπό με όψη κουρασμένη όπου μας προσθέτει χρόνια στην όψη και μας στεναχωρεί.

Η Λύση

Ο καθαρισμός προσώπου είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία που πρέπει να κάνουμε με ευλάβεια τουλάχιστον 1-2 φορές το έτος για να έχουμε ένα καθαρό δέρμα και φυσικά να προλαμβάνουμε δυσμενείς καταστάσεις.

Η Διαδικασία

Ο Βαθύς Καθαρισμός διαρκεί περίπου 1,5 ώρα κατά προσέγγιση. Με την επίσκεψή σας θα ληφθεί ένα ιστορικό ασθενή ώστε να αξιολογηθούν τυχόν προβλήματα υγείας και να συζητηθούν τυχόν απορίες ή προβληματισμοί με την αισθητικό.

Η διαδικασία ξεκινάει με καθαρισμό και τόνωση του δέρματος και στην συνέχεια επιλέγεται το κατάλληλο peeling για τον τύπο του δέρματός σας. Υπάρχουν πιο ‘’σκληρά’’ ή ΄΄μαλακά’’ προϊόντα που θα επιλέξει με ευθύνη η αισθητικός. Με το peeling θα απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και θα προετοιμάσουμε την επιδερμίδα ώστε να δεχτεί και να καλωσορίσει όλα τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων που θα τοποθετήσουμε.

Η διαδικασία συνεχίσει με ατμόλουτρο ώστε να ανοίξουν οι πόροι και έπειτα υπό το βλέμμα του μεγεθυντικού φακού γίνεται η εξαγωγή του σμήγματος. Δεν πονάει σαν διαδικασία και η αισθητικός πάντα με θετική ενέργεια και υπομονή ακούει τις ανάγκες σας και προσπαθεί να σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ευχάριστα.

Με την ολοκλήρωση της εξαγωγής συνεχίζουμε με την θωράκιση του δέρματος και την καταστροφή των επιφανειακών μικροβίων με την διαδικασία των ιψίσυχνων. Θα σας βοηθήσει επίσης να φύγει η ‘’κοκκινίλα’’ που μπορεί να έχει δημιουργηθεί.

Με την τοποθέτηση της κατάλληλης για το δέρμα σας μάσκα, γίνεται μασάζ στα χέρια σας με σκοπό να απολαύσετε την όλη εμπειρία και ταυτόχρονα να ξεκουραστείτε.

Η διαδικασία τελειώνει με την εφαρμογή αντιηλιακής ή ενυδατικής κρέμας.

Μετά από έναν Βαθύ Καθαρισμό μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

Τα οφέλη

Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των ρύπων

Βελτίωση του χρώματος της επιδερμίδας και της όψης της

Ενίσχυση της απορροφητικότητας της επιδερμίδας

Ενυδάτωση και εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος

Υγιής όψη και λάμψη που διαρκεί

Σε Ποιές Περιοχές Γίνεται

Ο Βαθύς Καθαρισμός γίνεται στην περιχοή του προσώπου, στην πλάτη, στο ντεκολτέ, στους γλουτούς και πίσω από τους μηρούς.

Μετά τη θεραπεία

Αποφύγετε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία καθώς επίσης τις επισκέψεις σε δραστηριότητες που προκαλούν εφίδρωση

Φροντίστε να μην φέρνετε σε επαφή με το πρόσωπό σας τα χέρια σας, τα μαλλιά σας ή οτιδήποτε μπορεί να το μολύνουν καθώς είναι ανοικτό σε ‘’προκλήσεις’’ που μπορεί να σας φέρουν δύσκολες καταστάσεις.

Αποφύγετε να βαφτείτε για μια δυο μέρες καθώς μπορεί να φράξει τους πόρους.