fbpx

Ομορφιά και Ευεξία

Για εμάς η περιποίηση και η φροντίδα του σώματος σας αποτελεί μια τελετουργία καθώς το αντιλαμβανόμαστε σαν τον ναό που κατοικεί η ψυχή σας.
Η φροντίδα είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που θα νιώσετε στο SPAradise καθώς έχουμε προσωπικό μας σκοπό να νιώσετε μοναδικοί, ανανεωμενοι & πλημμυρισμένοι από γοητεία.
Εξαιρετικής Ποιότητας Προϊόντα και Θεραπείες Εμπνευσμένες θα σας συνεπάρουν σε ένα συναίσθημα ευτυχίας και περιποίησης.
Κλείστε τα μάτια και αφήστε τις σκέψεις σας να τρέξουν μακρυά. Αφεθείτε στο δικό σας παράδεισο και χαμογελάστε.

Αίτημα για ραντεβού

Θεραπείες με την Τεχνολογία των Ραδιοσυχνοτήτων
30€

Ενυδάτωση-Αντιγήρανση-Γέμισμα Λεπτών Γραμμών

 

Οι θεραπείες με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων αντιπροσωπεύουν μια σύγχρονη προσέγγιση στον κόσμο της αισθητική. Αυτή η εξελιγμένη τεχνολογία χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει διάφορες αισθητικές ανάγκες, από την ανανέωση του δέρματος και τη μείωση των ρυτίδων μέχρι την ραγδαία ενυδάτωση και την καταπολέμηση δυσχρωμιών. Με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων και την κατάλληλη προϊόντική προσέγγιση από την αισθητικό σας, προάγεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος και μειώνοντας τις ρυτίδες. Αυτή η σύγχρονη τεχνολογία παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για αισθητικές και ανάγκες, βοηθώντας σας να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου 40€

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια ανανεωτική διαδικασία που συνοδεύεται από πληθώρα οφελών για την επιδερμίδα. Αναδεικνύει την ομορφιά του προσώπου και διατηρεί το δέρμα υγιές. Τα κυριότερα οφέλη περιλαμβάνουν την Αφαίρεση Ρύπων και Σμήγματος, την Ανανέωση του Δέρματος, την Βελτίωση της Ελαστικότητας και την Καλύτερη Απορρόφηση Προϊόντων. Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια εξαιρετική περιποίηση για την επιδερμίδα που βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος.

Μεσοθεραπεία Microneedling
40€

Βελτίωση της Υφής- Ανάπλαση- Αφυδάτωσης

Η μεσοθεραπεία Microneedling αντιπροσωπεύει μια κορυφαία τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της αισθητικής και της δερματολογίας. Αυτή η αποτελεσματική διαδικασία βασίζεται στη χρήση εξειδικευμένων μικροβελονών που δημιουργούν μικροτραυματισμούς στην επιδερμίδα, προκειμένου να προωθήσουν τη φυσική αναγέννηση και ανανέωση του δέρματος. Τα κύρια οφέλη της μεσοθεραπείας Microneedling περιλαμβάνουν την Ανανέωση του Δέρματος, την Βελτίωση της Υφής και της Λάμψης, την Μείωση Ρυτίδων και Ελαφράς Αφυδάτωσης, την Αντιμετώπιση και την Ανάπλαση των Ουλών Ακμής και την Βελτιωμένη Απορρόφηση Προϊόντων. Η μεσοθεραπεία Microneedling αποτελεί μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν το δέρμα τους χωρίς χειρουργική επέμβαση.

BB Glow
60€

Το “BB Glow” είναι μια αισθητική διαδικασία που έχει γίνει δημοφιλής για τη βελτίωση της επιδερμίδας του προσώπου. Πρόκειται για έναν τύπο μακιγιάζ που στοχεύει στη δημιουργία μιας φυσικής, αψεγάδιαστης επιδερμίδας, παρόμοιας με αυτή που προσφέρει ένα ενισχυμένο βάσης μακιγιάζ (BB cream). Το BB Glow μπορεί να καλύψει μικρές ατέλειες του δέρματος, να προσφέρει φυσική κάλυψη και να δώσει στο δέρμα μια υγιή, φωτεινή όψη. Είναι δημοφιλές σε ανθρώπους που επιθυμούν να διατηρήσουν μια φυσική εμφάνιση χωρίς την ανάγκη για καθημερινό μακιγιάζ. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα του BB Glow διαρκούν περίπου 3-7 ημέρες και απαιτείται συντήρηση για τη διατήρηση του επιθυμητού αποτελέσματος.

Θεραπείες με την Τεχνολογία του Φωτός

30€

Ενυδάτωση- Αντιμετώπιση Ακμής-Σύσφιξη

Η θεραπεία LED είναι μια προηγμένη αισθητική διαδικασία που βασίζεται στη χρήση ειδικών φωτεινών πηγών για τη βελτίωση της επιδερμίδας και την αντιμετώπιση διάφορων δερματολογικών προβλημάτων.  Τα οφέλη της θεραπείας LED περιλαμβάνουν την Ανανέωση του Δέρματος, την Μείωση της Φλεγμονής, την Καταπολέμηση της Ακμής, την Εξισορρόπηση του Δέρματος και Αναζωογόνηση και Λάμψη. Η θεραπεία LED είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματός τους και να ανανεώσουν την εμφάνισή τους χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις.

Θεραπεία με την δύναμη του Οξυγόνου

30€

Η οξυγονοθεραπεία είναι μια αισθητική και θεραπευτική διαδικασία που βασίζεται στη χρήση καθαρού οξυγόνου υπό πίεση για να αναζωογονήσει τον οργανισμό. Η οξυγονοθεραπεία είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος που επιδιώκει τη βελτίωση της γενικής υγείας και της επιδερμίδας.

Η νύμφη των Ρόδων

Η νύμφη των Ρόδων

€29

/ Διάρκεια: 45΄

Βιώστε μια μοναδική τελετουργία προσώπου και αναγνωρίστε την ομορφιά που υπάρχει μέσα σας. Πλούσια περιποίηση προσώπου με αληθινό εκχύλισμα Ζαφειριού. Χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη στο δέρμα ενώ ενυδατώνει και βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης και της υφής.
Η θεραπεία ξεκινάει με καθαρισμό του προσώπου και τόνωση της επιδερμίδας. Συνεχίζει με βαθιά απολέπιση, για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, που θα σας χαρίσει λάμψη και υγεία. Το μασάζ προσώπου θα προσφέρει το απαραίτητο οξυγόνο που χρειάζονται τα κύτταρά σας. Η πολυτελής μάσκα με αληθινό εκχύλισμα Ζαφειριού θα σας προσφέρει ζαφειρένια λάμψη και υφή με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Χρυσόμαλλο Δέρας

Χρυσόμαλλο Δέρας

€36

/ Διάρκεια: 45΄

Απολαύστε την αυθεντική πολυτέλεια του χρυσού στο πρόσωπό σας! Αυτή η θεραπεία αναζωογονεί το δέρμα αυξάνοντας την ελαστικότητα του, απαλύνει τις ρυτίδες και αφήνει το δέρμα λαμπερό. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και αφορά τις ηλικίες 30+.
Η θεραπεία περιλαμβάνει καθαρισμό του όξινου μανδύα της επιδερμίδας σας και στην συνέχεια σταθεροποιηση του PH και επιδερμική τόνωση.
Το peeling με μικρο συστατικά υαλουρονικού οξέος θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σας για την βαθιά απορρόφηση των εκπληκτικών συστατικών της μάσκας χρυσού και τζίντζερ που θα ακολουθήσει στην συνέχεια. Το μασάζ προσώπου θα σας κάνει να χαμογελάσετε πλατιά καθώς θα πάρει όλα τα άγχη και θα σας χαλαρώσει σε ένα ταξίδι ηρεμίας και ομορφιάς.

Ο Δρόμος του Μεταξιού

€29

/ Διάρκεια: 45΄

Ενεργή περιποίηση με πρωτεΐνες και αμινοξέα με εκχυλίσματα πραγματικών διαμαντιών που προσφέρει στο δέρμα βαθιά ενυδατική αντιοξειδωτική προστασία και σύσφιξη.
Η θεραπεία κάνει έναρξη με μια καλή καθαριστική προετοιμασία του δέρματος και τόνωση της επιδερμίδας γεμάτη αρώματα. Η Βαθιά απολέπιση θα προετοιμάσει το δέρμα σας για την απορροφηση των θρεπτικων συστατικών της θεραπείας με αμινοξέα πραγματικών διαμαντιών και μεταξιού που θα πλουτίσουν τα κύτταρά σας με συσφικτικούς παράγοντες και αντιοξειδωτική προστασία.

Η Αίθουσα του Θρόνου

Η Αίθουσα του Θρόνου

€29

/ Διάρκεια: 45΄

Η απόλυτη θεραπεία ιδανική για την ανδρική επιδερμίδα. Περιποίηση με εκχύλισμα μαργαριταριού και Ryzasol οπου θρέφει το δέρμα και προκαλεί σύσφιξη και βελτίωση της υφής του.
Η θεραπεία ξεκινάει με καθαρισμό του προσώπου και τόνωση της επιδερμίδας. Συνεχίζει με βαθιά απολέπιση, για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που ευθύνονται για την κουρασμένη και θαμπή όψη. Το μασάζ προσώπου θα προσφέρει το απαραίτητο οξυγόνο που χρειάζονται τα κύτταρά σας και θα ξεκουράσει τους μύες του προσώπου, των ώμων και του αυχένα. Η πολυτελής μάσκα με αληθινό εκχύλισμα μαργαριταριού και πρωτεΐνης ρυζιού θα σας προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και νεανική υφή με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Αίτημα για ραντεβού

Οι Κορυφαίες Υπηρεσίες

Μασάζ

Ανακαλύψτε την αποκλειστική συλοογή ανάμεσα από 15 εξατομικευμένα μασάζ για όλα τα γούστα που θα σας επιτρέψουν να αποσυνδεθείτε από την πραγματικότητα και να χαλαρώσετε σε μια ατμόσφαιρα απόλυτης ηρεμίας και ουσιαστικής φροντίδας.

Τελετουργικά

Στο Sparadise έχουμε σχεδιάσει Τελετουργικά Spa για να βιώσετε μια πραγματική εμπειρία γεμάτη μαγεία. Τα τελετουργικά μας συνδυάζουν περισσότερες από μία θεραπείες και είναι μοναδικές εμπειρίες που προσφέρουν στο σώμα και την ψυχή σας, την ευεξία που χρειάζεται.

Ομορφιά

Οι έμπειροι αισθητικοί μας, σε συνδυασμό με τα πιο ποιοτικά προϊόντα αναδεικνύουν τη λαμπερή επιδερμίδα που όλες θέλουμε να δείξουμε προσαρμοσμένα κάθε τύπο δέρματος και τις μοναδικές ανάγκες του. Κλείστε ραντεβού για δωρεάν συμβουλές!

Spa Buffet

Στο SPAradise θα βιώσετε την πιο ξεχωριστή εμπειρία με τον μοναδικό Spa Buffet στην Ελλάδα.
Σε εμάς η χαλάρωση δεν έχει όρια! Ανακαλύψτε το menu και φτιάξτε τον δικό σας μοναδικό συνδυασμό θεραπειών που θα σας παρασύρει στον δικό σας, προσωπικό παράδεισο χαλάρωσης.