fbpx

Μασάζ

χαλαρωτικό μασάζ

Χαλαρωτικό Μασάζ

€20 /€25/ €35

- Διάρκεια: 40΄ /60΄ /90΄

Το χαλαρωτικό μασάζ είναι αποδεδειγμένο ότι βοηθά στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας, έχοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Είναι ευεργετικό όχι μόνο για τα άτομα που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς ή χρόνιες παθήσεις, αλλά και για άτομα απολύτως υγιή που απλά αναζητούν στην καθημερινότητά τους στιγμές χαλάρωσης και υψηλής ποιότητας ζωής.Χαλαρώνει όλο το μυϊκό σύστημα, προσδίδει υγιή λάμψη στο δέρμα, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και αυξάνει την ενέργεια. Από την πρώτη συνεδρία, θα νιώσετε απαλλαγμένοι από το άγχος και αναζωογονημένοι, απολαμβάνοντας το υπόλοιπο της ημέρας σας.

Deep Tissue Μασάζ

Deep Tissue Μασάζ

€25/€30

- Διάρκεια: 40΄/60΄

Το Deep Tissue Massage είναι ένα μασάζ που βοηθά το σώμα να ανακουφιστεί από το στρες και την ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του μετά από μια κοπιαστική προπόνηση ή εργασία.Η εφαρμογή του Deep Tissue Massage βασίζεται σε έναν συνδυασμό ειδικών τεχνικών κινήσεων με τις παλάμες, τα δάκτυλα και τους αγκώνες. Μέσω των πιέσεων και των διατάσεων, προκαλείται ευεργετική επίδραση σε όλο το σώμα. Είναι ιδανικό για άτομα που προτιμούν έντονο μασάζ, για αθλούμενους και για όσους έχουν επιβαρυμένο μυϊκό σύστημα λόγω κοπιαστικής εργασίας ή ορθοστασίας.

Μασάζ προσώπου-Κεφαλής-Αυχένα

Μασάζ Προσώπου-Κεφαλής-Αυχένα

€22

- Διάρκεια: 30΄

Η μάλαξη προσώπου είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια σύντομη διαδικασία χαλάρωσης ή για όσους έχουν αντενδείξεις για τη μάλαξη του σώματος. Η διαδικασία αρχίζει από τους ώμους και το ντεκολτέ με έμφαση στον αυχένα, ακολουθούν εξειδικευμένες κινήσεις στην περιοχή του προσώπου και ολοκληρώνεται στο τριχωτό της κεφαλής. Προσφέρει βαθιά χαλάρωση στα σημεία του αυχένα και των ώμων και βοηθά σημαντικά σε προβλήματα ύπνου και πονοκεφάλων. Μπορείτε να συνδυάσετε τη μάλαξη στο κεφάλι με έλαιο δάφνης, που αποτελεί φυσική θεραπεία για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

Λεμφικό Μασάζ

Λεμφικό Μασάζ

€30

- Διάρκεια: 60΄

Το λεμφικό μασάζ αποσκοπεί στη βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και στη θεραπεία προβλημάτων όπως η κυτταρίτιδα, το αίσθημα πρηξίματος και η κατακράτηση υγρών. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι η του Dr. Emil Vodder και αποσκοπεί στη βελτίωση της φυσικής κινητικότητας των λεμφαγγείων. Αποσυμφορεί απο τα οιδήματα και βοηθά τους αθλητές να αυξήσουν την κυκλοφορία κατά την ανάρρωση από τραυματισμό. Το μασάζ πραγματοποιείται με χαμηλή πίεση σε όλο το σώμα για 45 λεπτά, με 15 λεπτά ανάπαυσης στο τέλος της συνεδρίας.

Μασάζ Κυτταρίτιδας

Μασάζ Κυτταρίτιδας

€25

- Διάρκεια: 30΄

Η κυτταρίτιδα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος και, δυστυχώς, επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία του ατόμου. Το μασάζ κυτταρίτιδας προσφέρει μια έντονη συνεδρία μάλαξης που εφαρμόζεται στα πόδια, στις γάμπες, στα χέρια και σε άλλα σημεία όπου εμφανίζεται κυτταρίτιδα. Κατά την πρώτη επίσκεψη, γίνεται συλλογή ιστορικού και μέτρηση των περιοχών, καθώς και διάγνωση του τύπου κυτταρίτιδας για την επιλογή της κατάλληλης τεχνικής. Ο ειδικός επιλέγει τον κατάλληλο συνδυασμό τεχνικών, όπως μασάζ με τα χέρια, μαδεροθεραπεία και βεντούζες, για την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων.

Μασάζ με Bamboo

€35

- Διάρκεια: 60΄

Το μασάζ με ξύλα μπαμπού είναι ένα βαθύ μασάζ που συνδυάζεται με την χειρομάλαξη και εκτελείται με αυθεντικά sticks από μπαμπού. Αποτελεί μια συνένωση διαφόρων ειδών μασάζ, αλλά χρησιμοποιεί πιο ισχυρές και εκτεταμένες τεχνικές για να αντιμετωπίσει κόμπους μυών και άλλες μορφές έντασης στο σώμα. Αυτή η μέθοδος παρέχει ιδανική σωματική χαλάρωση και προάγει την ομαλή ροή της ενέργειας.

pexels-pixabay-33234

Μασάζ με Κοχύλια

€35

- Διάρκεια: 60΄

Τα εντυπωσιακά όστρακα του ωκεανού μετατρέπονται σε βοηθούς μασάζ που, σε συνδυασμό με τη χειρομάλαξη, προσφέρουν ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και μοναδικό τρόπο αντιμετώπισης του άγχους και του στρες. Ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης που θα σας ταξιδέψει στα κύματα και θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας.

Μασάζ με Αρωματικά Πουγκιά Βοτάνων

Μασάζ με Αρωματικά Πουγκιά Βοτάνων

€35

- Διάρκεια: 60΄

Η μάλαξη με πουγκιά αποτελεί μια θεραπεία που συναντάμε στην Αγιουρβέδα. Τα θερμά πουγκιά luk pra kob αποτελούνται από θεραπευτικά βότανα, αιθέρια έλαια και άλατα epsom που τυλίγονται σε λινό ύφασμα και παίρνουν τη μορφή μπάλας. Μετά από θέρμανση σε ειδική συσκευή ατμού, τα πουγκιά τοποθετούνται πάνω στο δέρμα του παραλήπτη. Η εφαρμογή τους προσφέρει βαθιά χαλάρωση στο σώμα, ελευθερώνει την ένταση και το άγχος, ενώ αναζωογονεί τις αισθήσεις με τα αρώματα της φύσης.

Αρωματοθεραπεία

Αρωματοθεραπεία

€35

- Διάρκεια: 60΄

Η αρωματοθεραπεία αποτελεί μια μέθοδο που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την ανακούφιση από σωματικές και πνευματικές παθήσεις. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της καθημερινής έντασης, την ανακούφιση από πόνους και τη βελτίωση της όψης του δέρματος.Η αρωματοθεραπεία είναι ένα σημαντικό μέσο ανακούφισης από τον πόνο και προσφέρει ευεξία και χαλάρωση. Κατά την έναρξη κάθε συνεδρίας, δημιουργείται μια νέα και μοναδική συνταγή ανάλογα με τις μοναδικές ανάγκες του κάθε ατόμου, με τον ιδανικό συνδυασμό αιθέριων ελαίων.

Kids Massage

Kids Massage

€15

- Διάρκεια: 25΄

Το μασάζ για παιδιά είναι μια χαλαρωτική τεχνική που περιλαμβάνει ήπιες ανατρίψεις στο προσωπάκι, στα πόδια, την πλάτη και τα χέρια των παιδιών. Το Kids Massage προσφέρει πολλαπλά οφέλη, όπως η ενθάρρυνση της επαφής του παιδιού με την αίσθηση της αφής στο δέρμα του, η χαλάρωση και η βελτίωση του ύπνου. Επιπλέον, βοηθά στην ανάπτυξη της αισθητικής αντίληψης του παιδιού και την αίσθηση της φροντίδας. Το μασάζ γίνεται πάντα με την παρουσία ενός γονέα, χρησιμοποιώντας το μαγιό του παιδιού και απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, από 3 ετών και άνω. Χρησιμοποιείται μόνο φυτικό λάδι για την διεξαγωγή του μασάζ.

Μασάζ Εγκυμοσύνης

€25

- Διάρκεια: 35΄

Το μασάζ εγκυμοσύνης είναι η ιδανική μέθοδος για την ανακούφιση της εγκύου από το βάρος, το άγχος και την καταπόνηση του σώματος. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η έγκυος θέτεται με ασφάλεια σε πλευρική θέση, όπου τοποθετούνται μαξιλάρια για πρόσθετη στήριξη στην δεξιά και αριστερή πλευρά του σώματος. Ο μασέρ επικεντρώνεται στους ώμους, την πλάτη, τα χέρια και τα πόδια της εγκύου. Για το μασάζ εγκυμοσύνης χρησιμοποιείται μόνο φυτικό λάδι, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ευεξία της μητέρας και του παιδιού.

Hot Stones Massage

Hot Stones Massage

€35

- Διάρκεια: 90΄

Το Hot Stones Massage είναι μια θεραπεία που χρησιμοποιεί ηφαιστειακές πέτρες βασάλτη, οι οποίες θερμαίνονται σε μια ειδική συσκευή και μεταφέρουν τη θερμότητα στο σώμα του παραλήπτη. Οι πέτρες τοποθετούνται σε ενεργειακά σημεία του σώματος και σε συνδυασμό με το χειρομασάζ προσφέρουν μια θεραπευτική εμπειρία για τους μυϊκούς πόνους, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρουν μια μοναδική χειμερινή εμπειρία.

χαλαρωτικό μασάζ

Lomi Lomi Massage

€27

- Διάρκεια: 40΄

Το Εξωτικό Lomi lomi massage, με τις ρίζες του στην Χαβάη, αποτελεί ένα ενεργειακό μασάζ που δημιουργεί στον δέκτη την αίσθηση πολλαπλών χεριών που τον μασάζουν ταυτόχρονα. Αυτή η τεχνική διευκολύνει την ενεργειακή ροή του σώματος και προσφέρει πνευματική και συναισθηματική αναζωογόνηση.Ο θεραπευτής συνδέεται ενεργά με τον δέκτη και, αποτέλεσμα, το μασάζ πραγματοποιείται με διαισθητικό τρόπο, προσαρμοζόμενο στις ανάγκες του πελάτη. Έτσι, μπορεί να είναι αργό και χαλαρωτικό ή πιο γρήγορο και αναζωογονητικό, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του ατόμου.

Winter Massage με ζεστό λάδι και βεντούζες

€35

- Διάρκεια: 90΄

Αφεθείτε σε ένα μοναδικό μασάζ που αντιμετωπίζει τον κρύο χειμώνα και θα σας μείνει αξέχαστο. Απολαύστε τη θερμότητα του ζεστού ελαίου που χαλαρώνει ολόκληρο το σώμα σας, ενώ οι παραδοσιακές βεντούζες με τη χρήση της φωτιάς ενεργοποιούν την πλάτη σας και ανακουφίζουν από τους μυϊκούς πόνους. Το ζεστό λάδι προσφέρει μία απολαυστική αίσθηση φροντίδας και χαλάρωσης, αγκαλιάζοντας το σώμα σας. Με την χαλάρωση που προσφέρει η αίσθηση της θερμότητας, απολαμβάνετε μια μοναδική εμπειρία μάλαξης.

Μασάζ

Το μασαζ συμβαλει :

 • Στην αύξηση της ευεξίας και την τόνωση της ενέργειας.
 • Στη βελτίωση της ψυχικής διάθεσης και την ανακούφιση από το άγχος.
 • Μειώνει την κόπωση
 • Αυξάνει την ελαστικότητα των µυών
 •  Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίµατος
 • Ανακουφίζει τους µυς από τις εντάσεις και πόνους.
 • Απαλύνει τον πόνο 
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστηµα
 • Βελτιώνει το µεταβολισµό
 • Μειώνει το στρες

Στις παρακάτω Περιπτώσεις αποφεύγουμε την μάλαξη :

 • Υψηλός πυρετός
 • Συμπτώματα COVID-19
  Οξείες φλεγμονές ή έντονο οίδημα
 • Σοβαροί τραυματισμοί που δεν έχει επέλθει η αποκατάσταση
 • Πρόσφατες επεμβάσεις
  Ηπατίτιδα Β, AIDS
 • Σοβαρά μυοσκελετικά προβλήματα
 • Μεταδοτικές ή μη δερματικές ασθένειες
 • Εγκυμοσύνη στο 1ο τριμηνο
 • Σοβαρά Καρδιακά προβλήματα
 • Ανοιχτές πληγές και πρόσφατοι τραυματισμοί
 • Καρκίνος διότι υπάρχει πιθανότητα μετάστασης
 • Κατάσταση μέθης

Αίτημα για ραντεβού

Οι Κορυφαίες Υπηρεσίες

Μασάζ

Ανακαλύψτε την αποκλειστική συλοογή ανάμεσα από 15 εξατομικευμένα μασάζ για όλα τα γούστα που θα σας επιτρέψουν να αποσυνδεθείτε από την πραγματικότητα και να χαλαρώσετε σε μια ατμόσφαιρα απόλυτης ηρεμίας και ουσιαστικής φροντίδας.

Τελετουργικά

Στο Sparadise έχουμε σχεδιάσει Τελετουργικά Spa για να βιώσετε μια πραγματική εμπειρία γεμάτη μαγεία. Τα τελετουργικά μας συνδυάζουν περισσότερες από μία θεραπείες και είναι μοναδικές εμπειρίες που προσφέρουν στο σώμα και την ψυχή σας, την ευεξία που χρειάζεται.

Ομορφιά

Οι έμπειροι αισθητικοί μας, σε συνδυασμό με τα πιο ποιοτικά προϊόντα αναδεικνύουν τη λαμπερή επιδερμίδα που όλες θέλουμε να δείξουμε προσαρμοσμένα κάθε τύπο δέρματος και τις μοναδικές ανάγκες του. Κλείστε ραντεβού για δωρεάν συμβουλές!

Spa Buffet

Στο SPAradise θα βιώσετε την πιο ξεχωριστή εμπειρία με τον μοναδικό Spa Buffet στην Ελλάδα.
Σε εμάς η χαλάρωση δεν έχει όρια! Ανακαλύψτε το menu και φτιάξτε τον δικό σας μοναδικό συνδυασμό θεραπειών που θα σας παρασύρει στον δικό σας, προσωπικό παράδεισο χαλάρωσης.