fbpx

Άρθρο

Ανδρική Περιποίηση Προσώπου: Όλα Όσα Πιστεύεις ότι δεν έχεις Ανάγκη

Men spa


Μπορεί η ανδρική περιποίηση να αποτελεί ταμπού για μερικούς όμως στην πραγματικότητα είναι ένα θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερους άνδρες.
Οι δυσάρεστες καταστάσεις οι οποίες δημιουργούνται στο ανδρικό δέρμα κάνουν πολλούς άνδρες να αναρωτιούνται αν όντως το απλό σαπούνι είναι αρκετό..μάλλον όχι!
Καθημερινά μικροπροβληματάκια όπως ξηρότητα, ερεθισμοί, πανάδες, γυαλάδα και ακμή είναι μερικά από αυτά που αρχίζει το επίμονο search στην google για μαγικές φόρμουλες ανδρικής περιποίησης.
👉Δες παρακάτω τα 5 απλά βηματάκια που πρέπει να βάλεις στην ρουτίνα σου!

  1. Καθάρισε το πρόσωπό σου πρωί και βράδυ
    Το καθαρό πρόσωπο είναι το ήμισυ του παντός. Ανάλογα με τον τύπο δέρματος υπάρχουν και τα κατάλληλα καθαριστικά. Μην σκας..υπάρχουν και καθαριστικά για όλους τους τύπους δέρματος οπότε ξεμπλεξες!
    Με τον καθημερινό καθαρισμό απομακρύνεις τους ρύπους, τα επιφανειακά μικρόβια, τον ιδρώτα και το περιττό σμήγμα που σου δίνει αυτή την ενοχλητική γυαλάδα στον καθρέφτη σου.
  2. Κρέμα προσώπου..η μαγική
    Αφού έχεις πλύνει το πρόσωπό σου ήρθε η στιγμή να το ενυδατώσεις και να το θωρακίσεις μιας και έχεις απομακρύνει με το πλύσιμο τον όξινο μανδύα. Ο όξινος μανδύας είναι το φυσικό φιλμ προστασίας τους προσώπου σου.
    Η επιλογή της κατάλληλης για σένα κρέμας είναι το κλειδί της υπόθεσης καθώς θα αποτελέσει τον κατάλληλο σύμμαχο για την εξισορρόπηση των επιπέδων νερού και σμήγματος στην επιδερμίδα σου.
  3. Μην ξεχνάς τα μάτια σου
    Μπορεί οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια σου να είναι η γοητεία σου αλλά οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες (και δεν εννοώ του super market(!), μόνο σεξαπιλ δεν σου προσφέρουν.
    Φρόντισε ανάλογα τις ανάγκες σου να φροντίσεις και τα ματάκια σου και μην τα αμελείς.
  4. Αντηλιακό και στο γραφείο
    Το αντηλιακό αποτελεί κίνηση ματ, καθώς βοηθάει αποτελεσματικά στην υγεία του δέρματος και είναι επένδυση για το μέλλον. Όχι λοιπόν δεν το φοράμε μόνο στην παραλία και δεν σου αφήνουν όλα εκείνη την παχιά άσπρη στρώση σαν να είσαι ο πίπης που έπεσε με τα μούτρα στο γιαούρτι. Φρόντισε να αγοράσεις σήμερα ένα αντηλιακό και μην τολμήσεις να ξεθάψεις εκείνο που είχες στην Πάρο το περασμένο καλοκαίρι.Έχει λήξει, πάρτο απόφαση!
  5. Μια φορά στα χίλια χρόνια
    Ότι ότι και να κάνεις στο πρόσωπό σου αν δεν έρθεις σε μένα να σου κάνω που και που κανέναν καθαρισμό ή καμιά περιποίηση προσώπου θαύματα δεν θα δείς. Παραδέξου το ! Με έχεις ανάγκη για να καταπολεμήσεις την ακμη σου, τις δυσχρωμίες, την αφυδάτωση ή την ευαισθησία. Αν μπορούσες απο το σπίτι να κάνεις θαυματα εγώ δεν θα είχα λόγο ύπαρξης.
    Η επίσκεψη στην αισθητικό τουλάχιστον 5-6 φορές τον χρόνο είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματός σου και την πρόληψη λοιπόν. Βρές την δική σου για να σε συμβουλεύει, να σε περιποιείται και να σε ανεβάζει ψυχολογικά όποτε το έχεις ανάγκη.